Leksan Etiket mi Metal Etiket mi?

Serigafi baskı tekniği veya asit indirme tekniği gibi yüzey işlemleri uygulanarak biçimlendirme yapılan ya da işlenen metallerden oluşan metal etiket tekniği son dönemlerde büyük bir rağbet görüyor. Herhangi bir metal çeşidi ile yapılan etiket türü olarak karşımıza çıkan bu teknik dayanıklılığı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Endüstriyel ortamlarda bazı fiziksel, mekanik ve kimyasal aşındırmalar yapan Leksan etiket, tam da bu noktada endüstriyel ortamlara uyum sağlaması bakımından etiket ihtiyacı ortaya çıkıyor. Metal etiketin bu denli sık tercihinin sebebi, pek çok farklı çeşidi ile endüstriyel ortamlarda var olan zor şartlara karşı dayanıklılık göstermesi, marka veya logo gibi önem teşkil eden işaretlerin uzun soluklu bir şekilde kullanılmasına yardımcı olmasıdır. Yüksek ısıya karşı dayanıklılık gösteren metal etiket, sert yüzey veya yüksek boya tutuculuk niteliği ile de göz dolduruyor.

Paslanmaz özelliği ile pirinç malzeme, alüminyum ve demir gibi pek çok metal etiketin, pek çok şekil ve renklerde, delikli ve deliksiz biçimde üretilmesi de tercih sebeplerindendir.

By Cüneyt

Kitap okumayı çok seven, internet dünyasına hapsolmuş, sıkıcı günlerinde doğa yürüyüşlerine katılmayı hobi edinmiş biriyim. Kamp hayatını çok severim. Sıcak kahvem ve çadırım olduktan sonra her alanda kalabilir ve internet hayatımı sürdürebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir