2022 KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman? ÖSYM KPSS sonuç tarihi belli oldu mu?

Dikkat! bu haber “Diriliş Postası” ajansından çekilerek otomatik olarak turuncugundem.com adresinde yayına alınmıştır. Haberin ilk yayınladığı gibi içeriği editörlerimiz tarafından bir değişiklik yapılmadan yayınlanmıştır. Haber ile ilgili bir hukuksal durum söz konusu ise lütfen bizimle iletişime geçiniz.
TuruncuGündem gazete veya bir ajans değildir!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi yarın KPSS ön lisans sınavını düzenleyecek. Sabah saat 10.15’te başlayacak olan sınava 10.00’dan sonra kimse alınmayacak. Sınavda adaylara Genel Yetenek ve Genel Kültür testleri uygulanacaktır. Sınavın süresi 130 dakika olacaktır. 2022 KPSS ön lisans sınav sonuçları ne zaman? ÖSYM KPSS sonuç tarihi belli oldu mu? Sınavla ilgili merak edilenler haberimizde.
2022 KPSS ÖN LİSANS SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN?
Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 03.11 2022 tarihinde T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle sonuçları öğrenebilecekler….

Devamını okumak için: https://www.dirilispostasi.com/haber/12339293/2022-kpss-on-lisans-sinav-sonuclari-ne-zaman-osym-kpss-sonuc-tarihi-belli-oldu-mu

Kaynak :
https://www.dirilispostasi.com/haber/12339293/2022-kpss-on-lisans-sinav-sonuclari-ne-zaman-osym-kpss-sonuc-tarihi-belli-oldu-mu

By Cüneyt

Kitap okumayı çok seven, internet dünyasına hapsolmuş, sıkıcı günlerinde doğa yürüyüşlerine katılmayı hobi edinmiş biriyim. Kamp hayatını çok severim. Sıcak kahvem ve çadırım olduktan sonra her alanda kalabilir ve internet hayatımı sürdürebilirim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir